Maria Valmar a aflat o metodă de slăbit și dorește să îi ajute și pe alții

Salutare tuturor! Toată lumea a observat că am slăbit foarte mult și a început să mă bombardeze cu întrebări. M-am străduit să vă răspund tuturor și să vă susțin, dar nu am reușit – cu atât de multe mesaje la care trebuie să răspund, în curând va trebui să trăiesc pe internet. Așa că am decis să scriu acest articol și să răspund la întrebarea: ” Cum am reușit să slăbesc 34 kg? ” (Asta nu înseamnă că nu puteți să-mi scrieți și să mă întrebați ceva, doar că așa îmi va fi mie mult mai simplu).

Transformarea mea a durat O LUNĂ! ESTE UN REZULTAT UIMITOR, NU?

Istoric

Nu am fost niciodată deosebit de suplă, dar observam cum luam din ce în ce mai multe kilograme în plus! Pe abdomen mi-au apărut trei cute dezgustătoare, arătam ca un buldog în bikini, iar coapsele, picioarele şi fundul se făceau din ce în ce mai mari! M-am decis să am un corp în bună formă fizică și sănătos cu orice preț, așa că am renunţat la produsele grase, prăjite şi la mâncatul noaptea. Am început să alerg dimineaţa, iar seara mergeam la sală. Dar în loc să slăbesc, continuam să iau din ce în ce mai mult în greutate. După o lună greutatea mea a atins indicele terifiant de 89 kg. Dieta mea a devenit din ce în ce mai strictă, am exclus carnea, pâinea, cartofii prăjiți și dulciurile. Mâncam doar fructe şi legume şi beam doar apă. Am încercat multe ceaiuri și pastile de slăbit foarte scumpe dar toate au fost în zadar. După un timp kilogramele pierdute au revenit în corpul meu extenuat.

Nici dietele și nici pastilele nu ajută, ci doar vă irosesc banii!
A face sport este prea complicat şi necesită prea mult timp pentru a observa un progres! Așa că ce este de făcut?

După o lungă serie de diete, pastile, ore petrecute la sala de sport și sute de lei pierduți pe antrenori personali, am renunţat complet. Dar într-o zi, din simplu noroc, am dat peste un articol despre un nou produs, ”Chocolite Slim” și m-am hotărât să-l încerc. Deși auzisem că într-adevăr Andreea Marin, Monica Anghel, Andreea Esca și multe alte vedete au slăbit cu ajutorul acestui complex de slăbit, eram sceptică. Dar după ce am încercat tot ce se putea, eram disperată și nu mai aveam altă opțiune! Mai ales că am citit recenziile și erau într-adevăr impresionante!

Milioane de femei din Europa și America au scăpat de kilogramele în plus au ajutorul Chocolite Slim. Conform cercetărilor, 96,7% au slăbit 11-16 kg în trei săptămâni!

Așa ca eram hotărâtă. Am intrat pe site-ul lor, am citit tot și am comandat complexul de slăbit ”Chocolite Slim”. Acesta a sosit în mai puțin de două săptămâni. Am citit instrucțiunile și am început să dizolv în lapte 1-3 lingurițe de Chocolite Slim de 1-2 ori pe zi și să îl beau în locul meselor.

Plata la livrare!

Nu este necesară plata cu cardul!

Cocktailul ”Chocolite Slim” este ceva ce nu ai mai băut vreodată!

Rezultate

După numai două săptămâni, rezultatele au fost uimitoare – am slăbit 9,5 kg! Senzația de umflare a dispărut iar înfățișarea mea s-a îmbunătățit! Coapsele și burta s-au micșorat considerabil iar stare mea de spirit s-a îmbunătățit! Am început să cred că pot să devin frumoasă din nou fără nicio dietă sau exerciții fizice! Așa că am continuat să mănânc tot ce îmi doream! Eram prea sătulă și obosită să mă mai înfometez și să fac exerciții fizice...

Până la sfârșitul celei de a treia săptămâni, am slăbit alte 5 kg! Eram acum mai în formă și asta m-a inspirat să urc scările în loc să iau liftul de fiecare dată. Ceea ce părea un efort fizic dificil a devenit acum o plăcere pentru mine! Nu puteam să cred că totul se datora faptului că urmam niște instrucțiuni simple de pe pachetul ”Chocolite Slim”! Dacă eu am reușit, oricine poate! Trei săptămâni au trecut rapid și am slăbit treptat 10 kg!

Mi-am atins obiectul meu de slăbit în doar 31 de zile! Burta a dispărut, am slăbit 20 kg și am reușit să am corpul la care nici nu îndrăznisem să visez!

Chiar și acum nu îmi vine să cred ce văd în oglindă:

Apropo, complexul Chocolite Slim a fost testat de Academia Națională de Științe în 2015. Rezultatele ar fi avut efectul unei bombe dar nu au fost publicate niciodată.


Probabil deoarece ar fi făcut falite companiile farmaceutice, cluburile de fitness, nutriționiștii și clinicile cu prețuri exagerate!
Nu e de mirare: Chocolite Slim este extrem de ieftin!

Acum recomand Chocolite Slim prietenilor și colegilor mei. Important: comandați numai de pe site-ul oficial al produsului în caz contrar puteți obține un produs contrafăcut. Sunt mulțumită de rezultatele obținute și cred că și voi veți fi fericite! Uitați de stereotipuri: nu aveți nevoie de nicio dietă și exerciții fizice pentru a avea o siluetă frumoasă!

Nu mai visați la un corp perfect! Puteți avea un corp perfect chiar acum!


Iată răspunsurile la întrebările pe care le primesc pe rețelele de socializare în fiecare zi:

Ai vreo vergetură?
Nu, Chocolite Slim nu lasă vergeturi datorită acidului clorogenic pe care îl conține.
Ce s-a întâmplat cu pielea? A reușit să se strângă atât de rapid?
Da! Nici prietenii mei care au încercat Chocolite Slim și nici eu nu mai avem nicio problemă cu vergeturile sau celulita!
Ce ar trebui să mănânc? Ce plan de dietă ar trebui să urmez?
Așa cum am mai spus, sunt împotriva tuturor acestor diete și chiar nu aveți nevoie de ele dacă beți Chocolite Slim în mod regulat.
Este adevărat că nu trebuie să mâncăm după ora 6 p.m. dacă nu vrem să ne îngrășăm?
Acesta este un stereotip! Ar trebui să mănânci ori de câte ori îți este foame ! Bineînțeles că este mai bine pentru sănătatea și metabolismul tău dacă mănânci de 4-5 ori pe zi dar nu foarte mult!

Toate care ați reușit să slăbiți doar pentru că ați băut Chocolite Slim sunteți rugate să ne împărtășiți rezultatele aici! Ne veți ajuta să convingem și alte persoane despre faptul că acest complex chiar funcționează! Vă pup!

Actualizare din 8 martie 2016

Salutare tuturor! Am vești extraordinare. Reprezentanții companiei Chocolite Slim m-au contact pentru a oferi o reducere de 50% primilor 100 vizitatori ai blogului meu care fac o comandă aici!


COMENTARII

08.10.2013 - 13:48 Cristina

Dragă Maria, îți mulțumesc că m-ai inspirat să scap în sfârșit de îngrozitoarele kilograme în plus. Au trecut trei săptămâni și am slăbit 10 kg. Acum cântăresc 46 de kg și, așa cum ai promis, greutatea mea nu mai este oscilantă. Cu drag, Cristina.

09.10.2013 - 03:01 Valentina

Visez la un corp suplu de mult timp, am citit despre complexul Chocolite Slim pe această pagină acum trei luni. Am ezitat să îl comand dar m-a convins mama mea. Nu este un preț mare de plătit pentru a-ți vedea visul împlinit! Acum slăbim amândouă. Ea chiar a reușit să slăbească mai mult decât mine =(

09.10.2013 - 18:47 Bebelușa

Sunt așa de fericită că am dat de acest blog. Cu siguranță voi încerca complexul Chocolite Slim

10.10.2013 - 13:11 Soția fericită

Bună Maria! Ți-am urmat sfatul și am încercat Chocolite Slim și.. efectiv mi-ai salvat familia și căsnicia =) Dragă Maria, ești o fată extraordinară! Atitudinea soțului meu față de mine s-a schimbat mult în ultimul timp, am căpătat încredere în mine … Mă simt SUPER! =)

11.10.2013 - 10:20 Scumpi

Dragelor, mă voi alătura în curând echipei de slăbit!! Tocmai am primit pachetul cu complexul Chocolite Slim! Vă mulțumesc că ați împărtășit rezultatele voastre, care m-au motivat să încerc acest produs. Sper că voi scăpa în sfârșit de toate kilogramele în plus. Voi scrie și eu aici despre progresul meu. Pupici

12.10.2013 - 10:20 Maria Valmar

Bună, Scumpi! Sunt foarte fericită pentru tine! Lucrul cel mai important este armonia din interior dar aceasta este imposibilă fără a fi în armonie cu tot corpul tău. Aștept cu nerăbdare să văd primul tău progres. Și nu uita: mai bine un progres minor, decât niciun progres! Succes!

13.10.2013 - 13:18 Casiana

Dragă Maria! Sunt foarte bucuroasă că am dat de site-ul tău și mă aștept ca acesta să mă ajute. Am încercat multe metode de slăbit dar din nefericire rezultatele mele nu au fost la înălțimea așteptărilor. Am o înălțime de 1,62 cm, iar greutatea mea este de 44 kg – mi-e și rușine!!! Trebuie să slăbesc cel puțin 16 kg, iar Chocolite Slim pare să fie ultima mea speranță….

14.10.2013 - 19:21 Maria Valmar

Bună, Casiana! Nu sunt singura care am slăbit după ce am băut Chocolite Slim! Și prietenii mei au încercat acest complex și CHIAR FUNCȚIONEAZĂ! Așa că îți ofer o garanție de 100% că nu vei fi dezamăgită din nou. Toate suntem mulțumite de rezultatele obținute și îți dorim și ție același lucru!
Dragelor, doresc să vă rog să acordați două minute pentru a vă împărtăși rezultatele deoarece a împărtăși înseamnă a ne păsa! Poate chiar mesajul vostru va convinge pe altcineva să devină în sfârșit slabă, frumoasă și fericită!!

16.10.2013 - 04:35 Săteanca

Am primit pachetul ieri și încep de astăzi o nouă viață! Abia aștept să văd primul progres ~

17.10.2013 - 17:06 Regina Maria

Dragă, Maria! Îți mulțumesc din suflet! Am slăbit rapid dar lucrul cel mai important este că nu m-am îngrășat la loc așa cum obișnuiam! Este un miracol! Recomand Chocolite Slim fetelor mele deoarece nu mai suport să văd cum se înfometează.

19.10.2013 - 09:02 Maria Toma

Mâine am întâlnire la un restaurant de fițe. Acum câteva săptămâni numai gândul de a merge acolo și de a mânca mâncare fără să știu câte calorii conține ar fi fost un coșmar. Dar acum nu îmi mai pasă! Știu că pot să mănânc orice îmi doresc și că nu mă voi mai îngrășa. Am slăbit 26 kg cu ajutorul complexului Chocolite Slim într-o singură lună! Mulțumesc , Maria!

21.10.2013 - 04:28 Cubul Rubik

Wow Maria, chiar ai reușit să slăbești așa de mult într-o singură lună? Poate este cazul să îmi comand și eu complexul de slăbit Chocolite Slim… Am luat alte 2 kg, este îngrozitor…

23.10.2013 - 03:32 Iulia slăbuța

Am slăbit 33 kg în 6 săptămâni!!!! E de necrezut! Mulțumesc, Maria!!!

25.10.2013 - 06:21 Cubul Rubik

Felicitări, Iulia! Acum nu am niciun dubiu cu privire la complexul de slăbit Chocolite Slim!!!

27.10.2013 - 12:01 Frumoasa vrăjitoare

Vă împărtășesc rezultatele mele așa cum v-am promis. Complexul de slăbit Chocolite Slim este excelent. Am reușit să slăbesc aproape 30 de kg în șase luni. WOW!

29.10.2013 - 22:38 Mica sirenă

Să nu aveți niciun dubiu, acest produs Chocolite Slim chiar funcționează! Prietena mea a slăbit tot cu Chocolite Slim – aproximativ 17 kg în 2 luni, dacă nu mă înșel. Impresionant, nu?

01.11.2013 - 13:20 Dana Sandu

Vă mulțumesc pentru recenzii, fetelor! M-ați motivat să comand Chocolite Slim și să slăbesc. Deja am slăbit 4,5 kg, mai am de dat jos încă 2,7 kg și ating greutatea mea ideală!

01.11.2013 - 21:30 Emilia Lungu

Am trei verișoare care s-au schimbat complet după ce au început să bea complexul de slăbit Chocolite Slim timp de două luni. Înainte purtau mărimi mari, iar acum sunt niște fete absolut superbe!

02.11.2013 - 05:41 Grațiela

Așadar acestea sunt rezultatele mele: Am slăbit 20 de kg fără nicio ședință la sală! Toată lumea este foarte uimită de acest lucru lol

02.11.2013 - 13:52 Maria Valmar

Bună, Grațiela! Sunt foarte bucuroasă pentru tine! Din câte îmi amintesc, îți doreai să slăbești un pic mai mult. Este oricum un super început! Ține-o tot așa! Succes! Pupici

02.11.2013 - 22:04 Elena

Bună, Maria! Am citit articolul tău și m-am decis să comand Chocolite Slim. Am în curând întâlnire cu foștii colegi de liceu, pe care nu i-am văzut de mult timp și ar fi chiar păcat să apar cântărind 106 kg (!!!) și purtând mărimea XXL!!! Eram așa de slabă la vârsta de 17 ani 17…. Acum cântăresc 62 kg și mi-am cumpărat o rochie mărimea M pentru seara respectivă. Încă mai am multe de îmbunătățit dar îți sunt recunoscătoare pentru că mi-ai oferit o motivație să încep! Pupici!

03.11.2013 - 06:18 Alice

Rezultatele tale sunt pur și simplu uimitoare… dar am înțeles bine că nu trebuie să urmez nicio dietă? Sunt pur și simplu dezgustată numai la gândul de a începe o altă dietă bazată pe o cantitate redusă de carbohidrați sau ceva asemănător…nu mai vreau să mă înfometez!

03.11.2013 - 14:32 Maria Valmar

Alice, ai înțeles bine. Cu Chocolite Slim nu trebuie să urmezi niciun plan de dietă. Noi toate știm că imediat ce te oprești din cură, te îngrași la loc – ceea ce nu ți se va întâmpla dacă bei Chocolite Slim. Așa că nu te îngrijora, încearcă acest nou complex de slăbit și vei vedea!

03.11.2013 - 22:47 Sara

Nu pot să nu vă împărtășesc și vouă acest lucru!!! Am slăbit 40 de kg după trei luni!!!! Acest complex Chocolite Slim este o adevărată comoară! Eu și soțul meu ne petrecem cea de a doua lună de miere;)

04.11.2013 - 07:03 Victoria Chirilă

Am început să beau acest complex Chocolite Slim acum patruzeci de zile și am slăbit 23 kg. Mi-e rușine să spun dar cântăream 109 kg și nu aveam curajul să merg la plajă în timpul concediului …

04.11.2013 - 15:20 Alina Radu

Trebuie neapărat să slăbesc 14 kg în cel mai scurt timp … am dat de acest site și sunt fascinată de toate comentariile și de rezultate … Cu siguranță voi încerca Chocolite Slim și aștept să văd ce se întâmplă!

04.11.2013 - 23:37 Olivia Stan

Sora mea mi-a cumpărat câteva pachete de Chocolite Slim din China anul trecut. La început am crezut că este o metodă stupidă – mă gândeam cum poți să slăbești fără diete și fără exerciții fizice – dar ea m-a convins să îl încerc….Nu am crezut niciodată că este posibil….Am început să beau Chocolite Slim în februarie, iar în mai AM FOST NEVOITĂ SĂ ÎMI SCHIMB GARDEROBA COMPLET! Toate hainele erau prea mari pentru mine!!!! Am slăbit de la 62 kg la 43 kg în mai puțin de o lună!!!!!! Au trecut 2 ani dar greutatea mea nu s-a schimbat!!! Acum sunt o fată fericită!! Pentru a concluziona, doar încercați Chocolite Slim pentru două săptămâni…și veți vedea..

05.11.2013 - 07:56 Maria Valmar

Wow, Olivia, rezultatele tale sunt impresionante! Dragelor! Vreau să îmi cer scuze pentru că nu am reușit să scriu un răspuns fiecăreia dintre voi, dar vă anunț că îmi citesc mesajele și că sunt bucuroasă și mândră de voi și de realizările voastre!

05.11.2013 - 16:15 Mirela

Mi se pare că a trecut așa de mult timp de când cântăream 62 kg… Acum am o greutate de 54 kg și orice fac sau mănânc aceasta nu se schimbă! Sunt mândră de progresul meu și vă împărtășesc pozele mele:

06.11.2013 - 00:36 Dorina

Dragă Maria și salutare tuturor celor care au scris aici o recenzie! Nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința și fericirea … Am 33 de ani și în ultimii ani am pătimit mult datorită greutății mele. Chiar și cele mai simple exerciții fizice erau pentru mine o provocare, aveam dureri de spate incredibile, am devenit rapid slăbită și extenuată … am citit postările tale și m-am decis să încerc Chocolite Slim – iar rezultatele s-au dovedit a fi mult peste așteptările mele! Acum am o greutate de 57 kg – dar aveam 87 kg. Am reușit să slăbesc cele 30 kg în trei luni! Mă simt super, zici că sunt cu 10 ani mai tânără! Nu mai am dispnee, iar spatele nu mă mai doare!

06.11.2013 - 08:57 Ana Iacob

Obișnuiam să beau un ceai chinezesc pentru slăbit care m-a ajutat într-adevăr să slăbesc 4,5 kg, dar le-am pus la loc în 2 săptămâni. Te rog spune-mi, mi se poate întâmpla același lucru cu Chocolite Slim?

06.11.2013 - 17:19 Maria Valmar

Bună, Ana. Nu îți face griji, asta nu se va întâmpla. Doar uită-te la fotografiile tuturor fetelor și la ale mele – toate am slăbit rapid și nu ne-am mai îngrășat nici un kilogram de atunci! Componentele active ale ciocolitei chiar funcționează și îți ajută corpul să preia controlul asupra grăsimii pe care o acumulează. Ar trebui să bei Chocolite Slim timp de o săptămână și vei vedea efectul imediat!