Polina Gagarina leadott 30 kilót!

"Lehetséges 30 kiló leadása még rossz génekkel is!" A saját tapasztalatom alapján tudom! Polina Gagarina

  376
Az énekes Polina Gagarina. Fénykép a 2015-ös Euróvízióról

Polina Gagarina az orosz show-biznisz egyik legfényesebb fiatal csillaga. Számtalan különböző díjat nyert meg, ő a 'Csillaggyár' nevű TV műsor nyertese, és az 'Év slágere' kitüntetés ismételt győztese, a neve mellett tudhatja a 'Mus-TV' kitüntetését, illetve ő volt az "Év felfedezettje" is. Hamarosan Polina fogja képviselni a 2015-ös Euróvíziós dalfesztiválon. Korábban, az énekes szó szerint megdöbbentette a rajongóit, amikor sikerült 30 kilótól megszabadulnia! Egy interjúban megosztotta a titkát:

- Polina, gyönyörűen festesz jelen pillanatban! De ez nem mindig volt így, igaz?

Az énekes Polina Gagarina a fogyás előtt és után

- Az alakomat és a hangomat a nagymamámtól örököltem. Ő egy nagy magas nő volt nagyon mély hanggal. Nézzétek csak meg a régi fotóimat, egy igazi molett lányt láthattok rajtuk. Molett, de nagyon erős hangú :) A hangomnak köszönhetően indult be a karrierem 16 éves koromban, ekkor részt vettem a 'Csillaggyár' című műsorban, amelyet Max Fadeev vezetett, és sikerült megnyernem azt.

Polina Gagarina nem volt vékony tinédzser korában. (fénykép: személyes archívum)

- Polina, ha összehasonlítjuk a fotóidat 15 és 20 éves korod között, világosan látszik a különbség, nem mondhatnánk, hogy molett voltál...

- Inkább, hogy terhes, ugye! (Nevet - szerk. ). Ez bizony így is volt! Tudom, túl sokat híztam ebben az időszakszakban. Úgy 10 kiló felesleg volt a fiam, Andrew születése előtt rajtam, utána pedig további 20-at szedtem fel!

Polina Gagarina a szülése előtt (fénykép: személyes archívum)

Próbáltál lefogyni?

Persze hogy próbáltam, mindenbe belenéztem, vércsoport alapú diéták, alacsony szénhidrát tartalmú étrendek, széna diéta, Dukan diéta, koplalás, különböző fogyasztó spray és rágógumik, meg miegymás! Mindent kipróbáltam!

Valamelyik eredményes volt?

Ahogy azt gyakran lehet hallani a show-bizniszben, sok hűhó volt a semmiért. Rengeteg erőfeszítés, nulla eredmény. Néha sikerült leadnom 4-5 kilót, de azok mindig visszatértek egy kis ráadás 'bónusszal'. Kétségtelenül szerencsétlen egy helyzet volt azok után, amiken átmentem. Nehéz volt, megvontam magamtól az ételt, néha úgy éreztem, hogy az egész világot gyűlölöm magam körül, és a végén ráadásul teljesen eredménytelen volt az egész...

Ezért rosszak a diéták, többé nem bízom már bennük. Az eredmény egy nagy nulla, vagy még annál is rosszabb, mert inkább csak tovább híztam. Lehet, hogy a folyamatos hízás vagy az azt követő idegösszeomlások miatt, de hamarosan az első férjemmel is szakítottunk, Petya Kislovval. Szinte minden nap óriásiakat veszekedtünk...

Polina az első férjével, Petr Kislovval

Mi a helyzet a fitnesszel és a konditeremmel?

- Ezek a dolgok, a fitnesz, az edzés, mind tökéletes azoknak a nőknek, akik rengeteg szabadidővel rendelkeznek, akiknek nem kell foglalkozniuk azzal, hogy mennyi idejük és pénzük van. Ez nem épp rám illett, állandóan koncertekre és körutakra mentem hónapokra előre be voltam táblázva. Elég komoly kötelezettségek voltak a nyakamban az emberek és a producerek felé, nem adhattam fel mindent csak úgy, mert akkor jöttek volna a kötbérek és a büntetőintézkedések! A fitnesz szóba sem jöhetett, ilyen zsúfolt napirendbe ez nem fér bele.

- Sajnos ezzel nem voltál egyedül...

- Tudom, nők millióinak kell tartani a lépést az enyémhez hasonló tempóban. Hozzám hasonlóan nekik is olyan fogyási módszerre van szükségük, amellyel teljes életet élhetnek, anyák, feleségek, és profi szakemberek lehetnek!

- Neked sikerült ilyet találnod?

- Igen, sikerült! A második férjem, Dima Ishakov segített nekem. Egyszer hazahozott egy csomagot, amibe valami spray volt és mindenféle magyarázat nélkül csak annyit mondott, 'próbáld csak ki'.

- Ez elég volt arra, hogy leadhass 30 kilót?!

- Megdöbbentő módon, igen! Ez a termék, amit Dima adott, kiderült, hogy elképesztő módon hatékony!

- És mi ez a termék? Fedd fel végre a titkod!

- A "Slimmer Spray" egy különleges fogyasztóspray, amely hatékony természetes összetevőkből áll: Vitis Vinifera kivonatból (vörös szőlő), tengeri moszatból, és komplex vitaminokból.
De a fogyasztó spray legfontosabb eleme az L-karnitin. Rengeteg sportoló és testépítő használja ezt a szálkásítás időszakában, senki sem tagadja a hatékonyságát a zsír elleni küzdelemben. Ez az anyag csökkenti a vér koleszterinszintjét és segít a zsír intenzívebb anyagcseréjében.

A férjével, Dmitriy Ishakovval

- Tényleg a Slimmer Spray segítségével tudtál lefogyni? Mitől olyan hatékony ez?

- Esküszöm, semmit nem használtam, csak ezt a spray! (Nevet). A Slimmer Spray segít a gyomorsav termelésben, az egész test jobban kezd el működni tőle, és a gyorsabb anyagcsere segít a gyors zsírégetésben. Nem tudom, pontosan hogyan és mikor történnek ezek az élettani hatások, de megtörténnek, és én boldog vagyok a végeredménnyel! Mindent megtudhattok részletesen a hivatalos beszállító weboldalán. Csak egy hivatalos gyártója van a Slimmer Spray.

Slimmer Spray

- Polina, mennyi ideig tartott lefogynod, meddig kellett a terméket használnod?

- A használati útmutatás szerint, csak napi 2-3 alkalommal kell párszor befújnod magad. És persze az is kell, hogy lefekvés előtt ne edd tele magad édességgel és fánkokkal. (Nevet)

Nem hinnétek el, de elég volt három nap, és a súlyom máris csökkenni kezdett! Sokkal jobban éreztem magam, eltűnt az étkezés utáni súlyosság érzete, a ruháim máris nagyobbnak tűntek a kelleténél méretben. Úgy döntöttem, megmérem magam, és kiderült, hogy 5 kilót fogytam bármilyen erőfeszítés nélkül! Éppen egy körúton voltam akkor, ez borzalmas hír általában az alakomnak: rendszertelen étkezések, folyamatos repülés és a stressz által kiváltott fékezhetetlen étvágy. De ezúttal máshogy zajlott minden, és ezek ellenére is sikerült fogynom.

Polina Gagarina

- Szóval, már három nappal a Slimmer Spray használata után láttad az első változásokat?

Igen, 3 kilót dobtam le abban a 3 napban. Minél tovább használtam a spray, annál vékonyabb lettem. Most végre úgy tudok tükörbe nézni, hogy egy gyönyörű nő néz vissza rám. Átlagosan 4-5 kiló tűnt el egy hét alatt. Ez két hónap alatt összesen 30 kilót jelentett! Ha engem kérdeztek, ezt a módszert gondolom a legegyszerűbb és leggyorsabb fogyási technikának. Kérlek, osszátok meg a Slimmer Spray beszállítójának linkjét a weboldalatokon, ez biztosan rengeteg nőnek segítene.

Polina Gagarina

- Így fogunk tenni! Polina, a történeted lenyűgöző, köszönjük, hogy meséltél nekünk a fogyásodról. Remélem, a Slimmer Spray más nőknek is segíteni fog megváltoztatni az életüket! Sok szerencsét kívánunk az elkövetkező Euróvíziós dalfesztiválhoz!

- Hát, nem vagyok egy szakállas átoperált pasi, de majd igyekszem! Csak még egy dolgot szeretnék kívánni az olvasóitoknak - kedves nőtársaim, higgyetek magatokban, képesek vagytok megváltozni! Próbáljátok ki a Slimmer Spray, ez a legújabb technológiai vívmány, nem csupán összekeverték az összetevőket, ez egy igazán hatásos fogyasztó termék. A titok a bizonyos arányban összekevert természetes összetevőkben és gyógynövényekben rejlik. Vigyázzatok a hamisítványokkal, kizárólag a hivatalos beszállítótól rendeljetek belőle. Én mindig erről az oldalról szoktam rendelni... 100%-osan biztos vagyok, hogy a végeredménnyel mindannyian elégedettek lesztek a tükörbe tekintve! Frissüljetek fel és győzzétek le a túlsúlyt!

Remélem a tapasztalataim segítenek és motiválni fognak másokat is a céljaik elérése során! Őszintén sok szerencsét kívánok mindenkinek a fogyáshoz!

U.I. Polina kérésére csatoljuk a Slimmer Spray hivatalos gyártójának web-linkjét.

Itt rendelhetitek meg a 'Slimmer Spray'
HOZZÁSZÓLÁSOK:
Viki
Polina Gagarina olyan gyönyörű, jó neki, hogy lefogyott! Imádom a számait! És tényleg gyönyörű lett, ezt jelenti a lefogyás!
Oszvald Judit
Viki, teljesen egyetértek vele. Amúgy én is 3 csomaggal rendeltem a Slimmer Spray. Köszi a linket, Polina!
Törcsök Zsófia
Az én fogyásomat is megsegítette a Slimmer Spray! Jó tudni, hogy Polina Gagarinával ugyan azt a terméket használtuk! Amúgy, megmutathatom az eredményemet. Két hónap telt el, de még nem végeztem... ;) a fényképeim előtte és utána
Vajda Emma
Zsófi, wow! Ez szuper! Én is ma rendeltem meg a terméket. Alig várom, hogy megjöjjön! Hamarosan senki sem fog rám ismerni! :)
Hajdú Mária
Én is megvettem, kíváncsi vagyok az eredményekre
Kata
Hajdú Mária, látni fogod az eredményeket! Én 10 kilót dobtam le egy hónap alatt! Nem akarok még fotókat mutatni, mert még nem végeztem, de ha elértem a céljaim, az egész világ látni fogja!
Oszvald Judit
Íme, az én eredményeim. Én is a Slimmer Spray használom és egyre csak fogyok :)))
Emilia
Questo è il risultato di un mese! Continuo a dimagrire :) l'ho comprato sullo stesso sito web di cui ha parlato Polina
Sarka Éva
A munkatársam is a Slimmer Spray használta az étkezések után. Sokkal vékonyabb lett, így most a fél iroda is fújkálja magát evés után, köztük én is :) Én nem vagyok elhízva, csak egy pár felesleges kilótól szeretnék megszabadulni. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom, egy hét után 2 kiló tűnt el, és a szemeim nem fájnak többé a számítógép fényétől többé :)
Helga
Éva, ez remek, hogy a munkatársad ilyen módon reklámozta ezt a hatékony fogyasztó terméket, ez azt jelenti, hogy törődik a körülötte lévő emberekkel. Ez egy gyakori probléma, nálunk pont ellenkezőleg zajlik minden, a munkatársam a sarki szendvicsezőbe viszi a kollégákat, mert isteni szendvicsük van (tényleg isteni), de a lényeg az, hogy mindannyiunkra ráférne a Slimmer Spray! Én már meg is rendeltem, nem viccelek!
Polla
Én 2,5 hónapja használom. 100 kg voltam a startnál! Még mindig borzalmasan nézek ki, tudom, hogy elengedtem magam. Szégyellek tükörbe nézni! De csak ajánlani tudom, mert a termék tényleg működik!
Polla
Úgy döntöttem, megosztom a képeim, hátha motiválok vele valakit! Még mindig rengeteg kilót kell lehajítanom magamról, de biztosan menni fog!
Náltay Anna
Polla, ez remek eredmény! Elképesztő! Köszönöm, jó dolog, hogy nem szégyelled megmutatni a képeid. Szerintem egyáltalán nem nézel ki rosszul! Szóval, sok szerencsét a fogyással, ne add fel. Én pár hete használom a Slimmer Spray, de valamilyen oknál fogva nem fogyok valami gyorsan. Eddig csak 4 kg tűnt el... :(((
Kata
Én 10 kilót adtam le! A barátom 12-őt!
Kata
* egy hónap alatt
Szűcs Klaudia
Ezt nagyon nehéz elhinnem, hogy a Slimmer Spray működik, függetlenül attól, hogy mennyire egyedi összetételű! De tényleg hinni akarok benne! Megrendeltem, aztán majd kiderül.
Nagy Franciska
Polina Gagarina most már úgy néz ki, mint a többi sztár! Vékonyan...
Szikes Sára
Ez a Slimmer Spray cucc tényleg segít. Én egy fél éve fedeztem fel kb. Végre nem vagyok többé túlsúlyos, régen 79 kiló voltam :)) Csak csatlakozni tudok a szerző ajánlásához. Nincs jobb termék a fogyáshoz azoknak, akik belefáradtak a felesleges kilókba. a fényképeim előtte és utána
Szikes Sára
Szuper! Köszi :)
Júlia
Polinához hasonlóan én is kipróbáltam a régi módszert: kifárasztottam magam a fizikai gyakorlatokkal, szinte halálra éheztem. De a bejegyzés elolvasása után rájöttem, hogy eljött az idő a nehéztüzérség bevetésére... 5 kilót sikerült leadnom az első héten. Hogy őszinte legyek, elég fura és különös érzés volt :))) Nem fogok megállni most, addig folytatom, amíg életem legjobb formájában nem leszek! Köszi a tippet!
Mária
A cikk szuper. Végre feszültség nélkül tudok lefogyni. Köszönöm Polinának, hogy lehetővé tette ezt a szuper lehetőséget!!! A Slimmer Spray csúcs!!
Kiss Sarah
A Slimmer Spray szuper! Sosem láttam még ehhez hasonlót, pedig már 5 éve próbálok lefogyni. A kilók tényleg eltűnnek, bár nem olyan gyorsan, de mégis stabilan, mentesen bármilyen mellékhatástól. 1,5 hónap alatt közel 20 kilótól tudtam megszabadulni! A bizonyítékot mellékelten küldöm :)
Tamási Vanda
Ez a legcsodálatosabb termék a világon!!!! Molett lányok - gyertek közénk!!! Ti is képesek vagytok rá!
Mohácsi Erika
Szuper! Polina, csak így tovább!
Tamás Hanna
Ez a legcsodálatosabb diéta, amit csak el tudnék képzelni. Köszönöm, Polina! Már pár hónapja én is fogyásban vagyok, eddig 27 kiló tűnt el! Én a Slimmer Spray erről a weboldalról rendeltem meg. Én is Polina méreteit szeretném elérni, és olyan gyönyörű ruhákat hordani :))) Ez az életem álma :) A kövérek erről nem álmodozhatnak.
Itt rendelhetitek meg a 'Slimmer Spray'