Hogyan tudta a férjem a pénisze méreteit megnövelni 8 centiméterrel műtéti beavatkozás nélkül (feleség vallomása)

Szeretnék elmesélni egy tanulságos történetet, mely a családunkkal történt meg. Remélem a történetem sok családnak segít megőrizni harmóniát a kapcsolatukban, ahol a férfi egy érzékeny problémával küzd- kis méretű pénisz.

Először is röviden a családomról. Edit vagyok, 26 éves. Menedzserként dolgozom egy nagy vállaltnál. Férjem, Balázs, 31 éves. Villanyszerelőként dolgozik. Zajecsár városban élünk.

Saját történetem következik

Mikor Balázzsal elkezdtünk járni és közeli kapcsolatba kerültünk, rögtön észere vettem, hogy a férfissága kis méretű. Akkor úgy gondoltam (megjegyezném, minden fajta sajtónak köszönhetően), hogy végül is ez nem olyan fontos. Maga ember a fontos. Ezzel kapcsolatosan Balázs magasan felülmúlta az elvárasokat – jó szívű, gondoskodó, jóképű, sportos és éreztem, hogy nagyon szeret engem. Ezért is igent mondtam, amikor feleségül kért.

Image
Balázs egy jó szívű, gondoskodó és jó képű fiatal ember volt. Ezért is igent mondta, amikor megkért.

Hamar elmúltak a mézes hetek és döbbenten rájöttem, hogy nem fogok tudni együtt élni a férjemmel. Biztos önök is rá jöttek miért. A probléma kis méretű péniszből adódott. Ez miatt nem volt orgazmusom. Pont e miatt! Balázs nem az első férfi volt az életemben (tudott erről még az esküvő előtt) ezért össze tudtam hasonlítani az érzéseket Balázzsal és az előző férfivel ( melyet a férjem minden másban felülmúlta).

A szexuális kielégületlenség miatt ingerültté váltam. Ebből kifolyólag sok konfliktus és veszekedés lett köztünk. A népek jól mondják, ha a feleség éjjel nem rikoltozik, nappal kiabál. Balázs mindig kérdezett, mi történt velem. De attól tartottam, hogy pszichikailag megsérül, ezért elkerültem a választ és nem mondtam el az igazat.

Egyszer egy újabb nagy veszekedés közepén nem bírtam ki és az arcába kiabáltam, hogy nagyon kis pénisze van és ez miatt soha nem fog tudni kielégíteni egy nőt sem. Mai napig szégyellem magam, hogy így beszéltem vele. Hamarosan a veszekedés után Balázst elhagytam.

Egy hónap múlva egy másik férfi kezdett nekem udvarolni, egy kollégám. Járni kezdtünk. De nem tudtam elfelejteni a férjemet, pedig most a szex terén minden rendben volt. De nem volt meg az a meleg lelki kapcsolat, amely Balázs és köztem volt.

Image
Nem tudtam Balázst elfelejteni és azt a melegséget, ami köztünk volt

Egy év telt el. Váratlanul Balázs felhívott. Azt mondta, hogy mindenek ellenére még mindig szeret engem, és hogy miattam megnagyobbította a péniszét és arra kért, hogy menjek vissza hozzá. Elszakadt bennem valami. Gondolkodás nélkül azt kiabáltam „Igen!” és egy óra múlva már nála voltam. Lélegzetelállító szex volt! Ilyet még soha nem éreztem! Megint együtt éltünk, mintha nem is szakítottunk volna.

Balázs elmesélte, hogyan nagyobbította meg a péniszét. Még hozzá 8 cm-el hosszában és 2 cm-el átmérőben. Műtéti beavatkozás nélkül, pedig először azt hittem!

Igen, először a férjem egy sebész segítségét akarta kérni, ehhez össze is gyújtott 5 ezer eurót. De véletlenül egy barátjától szerzett tudomást (aki elutazott Amerikába) , egy legújabb kenőcsről, amit Egyesült Államokban fejlesztettek ki. A kenőcs neve: Deeper!. A barátja elküldte neki a kenőcsöt és itt az eredmény!

Image
Most már hárman vagyunk – Balázs + Edit + János= család

A kapcsolatunk felújítása után egy hónappal terhes lettem és kilenc hónap múlva megszületett a fiam, Jánosnak hívják, ahogy Balázs barátját is, aki elküldte neki ezt a csodás kenőcsöt MIXI SIZE Egyesült Államokból.

Egyébként nem is olyan rég Magyar Egészségügyi Minisztérium engedélyezett Deeper! kenőcs eladását országunkban. Ezért most már szabadon lehet megrendelni a gyártó hivatalos weboldalán.

Image
Deeper!

Azt az összegyűjtött 5 ezer eurót lakás felújításra költöttünk!

És, lányok, még valami. Deeper! nem csak a pénisz méreteit növeli meg, hanem potenciát is. Aférjem étvágya csillapíthatatlan, aminek nagyon örülök!

Úgy hogy drága hölgyek! Ha a férjüknek is van ilyen problémája, nem kell rögtön szakítani vele! Higgyék el más férfi csak rosszabb lesz. Egyszerűen csak KÖVETELJÉTEK meg, hogy rendeljen Deeper! pénisz növelő kenőcsből. És egy hónap múlva megszűnik a probléma. Vagy legyen meglepetés és rendeljetek ti neki Deeper!!

Cikk értékelése

Komentarji

 • Aaldert
  37 perccel korábban
  Érdekes történet... szerintem megrendelem én is, ráadásul az ára annyi, mint két mozijegy=))
 • batman_86
  1 órával korábban
  Köszönöm, tegnap elhoztam postáról a csomagot, minden rendben. Elkezdtem használni. Ráadásul fillérek be kerül... 50% leárazással... a akció. hivatalos weboldalon.
 • Gregor
  Tegnap
  Testvérem Amerikában él, azt mondja ott NAGYON népszerű ez a kenőcs... Mindenki el van ájulva tőle... szóval nem tudom.
 • Laura
  Tegnap
  Hatásos! Megmutatom a férjemnek, had olvassa:)
 • Anonymus
  Tegnap
  Második hete használom. Péniszem NAGYOBB lett 2,5 cm !!! + hirtelen potenciám is nőtt, barátnőm azt hiszi tablettákat szedem! :) Nagyon köszönöm!
 • Thor
  Tegnap
  Én is akciósan vettem meg, meg vagyok elégedve! Köszönöm
 • Mr. Daddy
  Tegnap
  Én már használtam ezt a kenőcsöt. +6 cm. Utána abba hagytam... így is elég;)))
 • Kaptam értesítőt, mindjárt megyek érte. Eredményekről később írok
 • Katrien
  Tegnap
  Én is tudok erről a kenőcsről. A férjem csak ül és próbálgat, tanulmányozza. +2сm biztos hogy van :D
 • Bert
  Tegnap
  Mit mondjak, ügyesek vagytok! Tanulságos történet. Várom a csomagot, már megrendeltem.
 • Daan
  Tegnap
  Szerintem, jobb úgy-ahogy van) Minden esetre az én méreteimmel minden rendben van.
  • emanuel
   Tegnap
   Daan, ha nálad minden rendben van, minek olvasod ezt a cikket?:))) Még hogy ha minden rendben is van, akkor mindig nagyobb kéne..
 • Elbert
  Tegnap
  Ez már rég nem újdonság. Erről a kenőcsről már mindenki tud. Aki nem tud róla, biztos nem akarja megnagyobbítani a péniszét. Nálam az eredmény +6CM!!!
 • Uncle Sam
  Tegnap
  Üdvözlök mindenkit! Néhány hónappal ezelőtt én is megrendeltem ez a kenőcsöt, az eredmény minden várakozásomat felülmúlt... Megrendeltem itt vastagsága is nagyobb lett, itt a fotó:
 • bukinson
  2 nappal korábban
  Érdekesnek találtam, ezért megrendeltem, meglátjuk mi lesz. Minden érthetően van leírva.
 • Lina
  2 nappal korábban
  Köszönöm a hivatkozást. Megrendelem a barátomnak, elegem van már 13 cm péniszéből, de hát mit csináljak, szeretem:)))
 • Jacob
  2 nappal korábban
  Hatalmas köszönet szerzőnek hivatkozásért, akciósan 50% elkaptam! Rendeltem itt.
 • Pavle
  2 nappal korábban
  Igazi BOMBA! Hatalmas köszönet a leírtakért... elmesélem a haverjaimnak:)))