• Κριτικές: 15
  • Κείμενο:

Χωρίς κανένα μπότοξ, εγγυημένα 15 χρόνια λιγότερα

Κατερίνα Καρρά
Νικήτρια του διαγωνισμού:
«Μία ιστορία σχετικά με το πώς να γίνετε όμορφη».

Γεια σας αγαπημένοι μου αναγνώστες. Θέλω να σας διηγηθώ μία ιστορία για το πώς κάποιος μπορεί να ψάχνει την ομορφιά του διασχίζοντας τις θάλασσες και τελικά να τη βρει μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ας γνωριστούμε. Είμαι η Κατερίνα Καρρά, είμαι 47 ετών, μένω στο Ναύπλιο.

Aς πάμε στην ιστορία

Μια φορά που είδα το είδωλό μου στον καθρέφτη το πρωί, ξέσπασα σε κλάματα. Βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο, τεράστιες γραμμές χαμόγελου, σακούλες κάτω από τα μάτια, ακανόνιστη επιδερμίδα, όλα έδειχναν ότι είχε φτάσει το κρύο και γκρίζο φθινόπωρο, ενώ τόσο επιθυμούσα να απολαύσω το φως και τη ζεστασιά. Για κάποιο λόγο, αμέσως θυμήθηκα την ιστορία μίας γυναίκας που αναζωογόνησε το πρόσωπό της σε ένα σπα στην Ισπανία. Προφανώς, εκεί, στην παλιά ισπανική αποικία, δουλεύουν πολλοί Ισπανοί κοσμετολόγοι ειδήμονες, χρησιμοποιώντας ισπανικά προϊόντα. Γι αυτό, οι περιοδείες ομορφιάς στην Ισπανία είναι τόσο δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο.

«Δεν μου αξίζει να είμαι όμορφη; Το σκέφτηκα και ξεκίνησα να βλέπω τις περιοδείες στην Ισπανία. Κι όπως είναι γνωστό, όποιος ψάχνει, βρίσκει. Ήδη στο πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο μου προσέφεραν μία περιοδεία της τελευταίας στιγμής με 50% έκπτωση! Έτσι σε 2 μέρες ήμουν ήδη στο θέρετρο του Χαμμαμέτ, στο μεγαλύτερο σπα, το Bio Azur. Οι ντόπιοι ειδήμονες ξεκίνησαν να εργάζονται με το πρόσωπο και το σώμα μου. Δεν πρόκειται να σας μιλήσω για τις περιποιήσεις σώματος με φύκια και λάσπη, ούτε για τα λουτρά με υδρομασάζ. Δεν είναι της παρούσης. Θα σας διηγηθώ για την περιποίηση προσώπου.

Η περιποίηση ήταν σχεδιασμένη για 12 μέρες. Αρχικά παίρνουν μία φωτογραφία του προσώπου σου, έτσι ώστε στο τέλος μα μπορέσεις να εκτιμήσεις τη διαφορά. Με περίμενε μία πολυτελής πολυθρόνα. Κάθεσαι σε αυτήν και σε τυλίγει η ευχαρίστηση. Η μουσική παίζει απαλά, στον αέρα υπάρχει μία ευχάριστη μυρωδιά, καθώς τα κορίτσια αλείφουν με ένα απαλό μασάζ μία κρέμα με ευχάριστο άρωμα. Τα όλον διήρκεσε 15-20 λεπτά. Έτσι, για διάρκεια 12 ημερών. Στο τέλος, άλλη μία φωτογραφία. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα οι ίδιες.

Οι σακούλες, οι ρυτίδες και οι γραμμές του χαμόγελου εξαφανίστηκαν! Και μαζί τους εξαφανίστηκαν 15 χρόνια! Ήμουν σοκαρισμένη και ευχαριστημένη! Η κοσμετολόγος μου, που ήταν συνηθισμένη στην αχαλίνωτη χαρά των πελατών της, μου χαμογέλασε με συμπάθεια. Θυμήθηκα το όνομα της τόσο αποτελεσματικής κρέμας. Ονομάζεται MaxLift!

Φυσικά, όταν επέστρεψα στο Ναύπλιο οι φίλες και οι γνωστές μου επηρεάστηκαν. Με τρέλαναν στις ερωτήσεις! Σε όλο τον κόσμο διηγιόμουν την αλήθεια, αλλά ήταν θλιβερό, γιατί μέσα στην ευτυχία μου για το καινούργιο μου πρόσωπο, συνειδητοποίησα ξαφνικά το θλιμμένο βλέμμα της μητέρας μου. Κατάλαβα αμέσως τα πάντα. Η γυναίκα εξακολουθεί να είναι γυναίκα σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιαδήποτε ηλικία θέλει να συνεχίσει να είναι όμορφη. Δίχως αμφιβολία, το να πας μία γυναίκα 71 ετών στην Ισπανία ήταν ουτοπία. Ρώτησα για τη κρέμα αυτή στα καταστήματα, σε κανέναν δεν θύμιζε τίποτε...

Αποδείχτηκε ότι αυτή την κρέμα μπορείς να την παραγγείλεις ακόμη κι από εδώ

Πέρασε μισός χρόνος. Ξαφνικά, θαύμα! Είδα στο διαδίκτυο το γνώριμο όνομα της MaxLift! Σύμφωνα με όσα διάβαζα, φαινόταν ότι τα πάντα ταίριαζαν. Μόνο που η συσκευασία ήταν διαφορετική από εκείνη που είχα δει στην Ισπανία. Και η τιμή ήταν πιο προσιτή. Ίσως στην Ισπανία να χρέωναν πολλά για την υπηρεσία. Λοιπόν, έχοντας τις αμφιβολίες μου, έκανα την παραγγελία. Εγώ ήδη γνώριζα την όψη και το αποτέλεσμα που είχε η κρέμα. Αν είναι η πραγματική MaxLift τότε έχω κερδίσει πολλά!

Το πακέτο έφτασε σε 5 μέρες. Δίχως καθυστέρηση άρχισα με τη μητέρα μου έχοντας πλήρη επίγνωση. Ναι έτσι, χωρίς την πολυθρόνα του κοσμητολόγου, χωρίς μουσική και χωρίς αρωματοθεραπεία, αλλά η MaxLift δούλευε με όλους τους τρόπους. Σε 12 μέρες η μητέρα μου είχε χάσει 15 χρόνια, ένα χρόνο την ημέρα!

σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα:

Παρήγγειλα άλλες 6 συσκευασίες, για μένα, για τη μητέρα μου και για μία φίλη μου. Δεν είχα ποτέ συναντήσει κάτι καλύτερο για το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο. Σούπερ!

Αυτή είναι η ιστορία μου. Ελπίζω η δική μου εμπειρία να είναι χρήσιμη για πολλές. Γιατί η γυναίκα, σε οποιαδήποτε ηλικία, πρέπει να είναι όμορφη!


MaxLift

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της MaxLift>>>

Με τιμή, Κατερίνα Καρρά

Κάντε το σχόλιό σας:

476 +
Όλα τα σχόλια: 15

Σχόλια

Για να κάνετε ένα σχόλιο, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε

71 ετών; Απίστευτο)) Λοιπόν, έτσι θα ζητήσω τη κρέμα. Έχετε δει τη σύσταση στη σελίδα; Απλά καταπληκτική)))

Η MaxLift είναι βόμβα! Έχει γίνει πολύ δημοφιλής τους 6 τελευταίους μήνες.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ανακάλυψαν κάτι χρήσιμο! Βαρέθηκα να ξοδεύω χρήματα σε άχρηστα προϊόντα. Αν πραγματικά λειτουργεί, θα την παραγγείλω αναμφίβολα.

Είμαι μαζί σας! Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν αναζωογόνησης! Οι μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται χωρίς το παραμικρό ίχνος

ευχαριστώ για τη φωτογραφία! Τοπ αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Κορίτσια, σας παρακαλώ, μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας! Είναι πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ στην αγορά δεν το είδα... θα πρέπει να είναι αλήθεια ότι μόνο μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείς να το παραγγείλεις.

Μετά από 3 χρήσεις απελευθερώθηκα από τις ρυτίδες μου, συμπεριλαμβανομένων και των πιο βαθέων. Είναι ένα παραμύθι! Τι ωραία που είδα το blog σας εγκαίρως. Ευχαριστώ!

Απλά ιδιοφυές! ) Εγώ χρησιμοποίησα αυτή τη κρέμα καθαρά από τύχη. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα μοιράζεσαι!

Μία εκπληκτική γυναίκα! Είμαι χειρότερη στα 30 μου :(( Το αποφάσισα, θα την παραγγείλω.

Πρέπει να το παραγγείλω τώρα πριν εξαντληθεί. Αλλιώς, ποιος ξέρει

Κορίτσια, η MaxLift, όχι μόνο εξαλείφει τις ρυτίδες αλλά και το πρήξιμο. Προηγουμένως είχα τρομερούς μαύρους κύκλους, τώρα δεν έχω τίποτε τέτοιο.είμαι πλημμυρισμένη από ευτυχία.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ ορατό! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Ευχαριστώ για το σχόλιο)))

Είχα ακούσει να μιλάνε για την MaxLift, αλλά δεν ήξερα από πού να την παραγγείλω. Ευχαριστώ για την υπόδειξη!

Την παρήγγειλα ήδη! Τι ωραία, τι ωραία…

Ο σύζυγός μου μου την παρήγγειλε για τα γενέθλιά μου)) Είπε ότι τώρα θα ήμουν η ομορφότερη)) Και τι νομίζετε; Έτσι έγινε :)

Την αγόρασα και μου άρεσε! Χρησιμοποίησα τη κρέμα επί 2 μήνες. Είναι πραγματικά η κρέμα για τη νεότητα του προσώπου!!!