Начална страница / Секс и отношения / Запознанства / Как да се запознаваш с жени, ако си на 40+

С напредване на възрастта, вероятността да търсите нов партньор е по-голяма. Без значение, дали това ще е партньор за следващите 10 години, или само за следващата нощ. Същевременно повечето мъже, минали четиридесетте изпитват съмнения и дори страх от идеята да се върнат в света на срещите, свалките и запознанствата. Те казват “Вече не мога да ходя на срещи, та аз съм на 43 и определено не изглеждам толкова добре, както когато бях на 25!”

Като експерт в сферата на психологията на отношенията, често чувам тези думи от мъжете в различни интерпретации. Те мислят, че вече им е минало времето и не са вече привлекателни, че са загубили всичките си способности, че изглеждат несериозно и че не са интересни на никой. Те не знаят как да се държат, как да говорят и как да се запознаят с жена. Формулировките са различни, но аз виждам две дълбоки причини: 1) съмнение в себе си и 2) незнание и липса на стратегия за поведение на срещи.

Deeper

Въз основа на моя опит от работата ми с няколко хиляди мъже, мога да кажа едно нещо със сигурност: Ако сте над 40 имате много повече възможности, опит и ресурси, отколкото на 20 или 30 години. И всичко това ви прави адски привлекателни за жените. “Мъжете са като хубавото вино, с времето стават само още по-хубави ”. Мъжът над 40 е готин, привлекателен и секси.

Всичко от което се нуждаете са няколко добри съвета, които значително ще увеличат шанСъвете ви за успех при младите, красиви и секси жени.

Съвет №1: Не ходи на срещи. Да, точно така, правилно ме разбра, казах “Не ходи на срещи”. Припомни си как изглежда типичната среща - напрежение, неловкост, опити да се оцените взаимно. И като цяло това е банално, скучно и неинтересно. Какво правят хората на срещи? Вечеря, кино, целувка за довиждане, а после тя не ти отговаря на обажданията и съобщенията. Повярвай ми, много по-добре е да се видите на кафе. Това е не ангажиращо, вие общувате по-отпуснато и по-спокойно. В резултат на което, вие получавате по-голямо удоволствие от общуването и шансовете за втора среща се увеличават многократно.

Съвет №2: Бъди джентълмен, но понякога бъди и “лошото момче”. Когато общуваш с хубаво момиче, пускай неочаквани и остри коментари. Бъди инициативен. Жените харесват дръзки, смели и уверени в себе си мъже. Разбира се важно е да не се прекалява. Но, повярвай ми една жена много по-лесно започва връзка с “лошо момче”, отколкото с добро момче. Нека си мисли “Не мога да повярвам, че той ми каза това... но ми хареса”. По този начин ти показваш на жената, че не се стараеш да и угодиш. Също така по този начин не приличаш на останалите мъже, които са се опитвали да я спечелят. Това е много секси.

Съвет №3: Не се страхувай да я загубиш. Този съвет е свързан със съвет №2. Независимостта и готовността ти да я загубиш те правят неуязвим, спокоен и по-привлекателен. Ако една жена усеща, че те е пленила за пет минути няма да и бъде интересно с теб. Затова не чакай нейната оценка, дали и подхождаш или не. Оценяй я ти и бъди готов да и кажеш “не”, ако нещо не те устройва. Парадоксално това я привлича и подтиква тя да се бори за теб.

Deeper

Съвет №4: Избягвай шаблонните фрази и стандартните похвати от книгите и ютуб. Хубавата жена е чувала всичко това много пъти. И в момента, в който ти изречеш стандартната фраза за запознанство или използваш стандартните трикове за свалка, при нея веднага ще се задейства аларма: “Скука!” или “Бройкаджия!” А те не пускат на такива! Как тогава да завържеш разговор? Бъди честен и просто говори какво мислиш, какво искаш и какво чувстваш (спомни си съвет №3). Това работи. Проверено е от хиляди мои клиенти на десетки хиляди жени.

Съвет №5: Чувство за хумор. За 85% от жените най-привлекателното качество в един мъж е именно чувството за хумор. Колкото по добро чувство за хумор имаш, толкова по-лесно ще избегнеш грешките, които са посочени в съвет №4

Съвет №6: Бъди готов за откази. Ти не може да се харесаш на всички жени. Това е факт. И това е нормално. Също както на теб не ти харесват всички жени, а само определени. Уважавай правото на една жена да ти каже “не”, когато отиваш да се запознаеш с нея. Няма нищо трагично в това, че ти не съответстваш на вкусовете и предпочитанията и. Просто помни, че с колкото повече момичета се опитваш да се запознаеш, толкова са по-високи са шансовете ти за успех.

Съвет №7: Активност и спорт. Запиши се на фитнес и започни редовно да тренираш. Ще забележиш положителни промени не само във тялото си и физическото състояние. Ти ще започнеш да се отнасяш по-добре към себе си, ще се подобри настроението ти, тъй като физическата активност кара мозъка да отделя ендорфини, под въздействието на които чувствате радост и щастие. А когато излъчваш позитивни емоции, имаш по-големи шансове да си намериш сериозна приятелка или гадже за една вечер.

Съвет №8: Как изглеждаш и как се обличаш е не по-малко важно от твоя вътрешен свят. Обличай се подходящо за възрастта ти. Няма нищо по смешно и по-жалко от четиридесет годишен мъж, който се опитва да изглежда на 20. Ето няколко правила: Не носи впити дънки. Купи си 3 или 4 сака, подходящи за телосложението ти. Купи си хубав и достатъчно скъп часовник. Купи си хубави, дизайнерски обувки. И хубав парфюм, най-добре, ако си вземеш два - един аромат за всеки ден, и един за специални поводи.
Ако нищо не разбираш от мода и не ти се пазарува, тогава препоръчвам да се обърнеш към стилист. За един ден той ще ти подбере дрехи за цяла година и ти ще изглеждаш добре всеки ден.
Погрижи се за външния си вид. Избели си зъбите или поне ги изчисти преди срещата, премахни космите, спортувай и спазвай хигиена.

Deeper

Съвет №9: Увеличи зоната за лов. Колкото по широк кръг на контакти имаш, толкова по-големи са шансовете ти за успех. Според статистиката на Men’s Health, имаш двойно повече шансове да се запознаеш с момиче чрез познати, колеги или роднини, от колкото в дискотека или бар.
Прекарвай време с приятели, но постоянно завързвай и нови контакти. Ако колега те кани на парти, не се колебай да отидеш, там ще можеш да се запознаеш с нови хора и нови момичета. Те много по лесно завързват нови контакти в такова социално обкръжение.
В същото време клубовете и баровете също са добри места за запознанства с жени. Ако си над 40, препоръчвам да се ориентираш не към младежки и студентски клубове, а на по-скъпи заведения за хора с положение. Ако отиваш на бар, това не трябва да е местния бар в квартала ти, а готино място тип бар в петзвезден хотел, там може да видиш най-различни жени.
За сайтовете за онлайн запознанства няма да пиша. За някои те са добър вариант, други не ги харесват.

Съвет №10: Преглеждай профила ти във фейсбук. Ако имаш готин профил във фейсбук, всичко, което трябва да направиш е просто да добавиш симпатично момиче, а останалото е въпрос на техника. Редовно обновявай снимките си, поствай забавни статуси на стената си и трий постове, които могат да навредят или съсипят имиджа ти (например видео, в което ти си пиян и танцуваш с приятелите ти в бара). Трябва, когато една жена види профилата ти да си каже “Уау, този пич е много як” а не “Оф, какъв е този стар глупак”.

Deeper

Съвет №11: Бъди готов за секс. Говоря не само за презервативи. Да си на четиридесет не е като да си на 20. Затова е добре да имаш в себе си средства за потентност и/или за удължаване на ерекцията. Две-три жени, които са възхитени от нощта прекарана с теб и твоята самооценка ще скочи до небето. Жените пускат по-лесно на мъж с висока самооценка.

Добър вариант е лубрикантът Deeper!. Осигурява много добро увлажняване и смазване. А афродизиаците в състава му и приятния виброефект няма да оставят равнодушна нито една една жена.

И това е всичко.
Разбира се има много други полезни и не чак толкова съвети за запознанства с красиви момичета, ако си над 40. Но ако си готов да следваш съветите в тази статията, ти ще имаш много по-голям успех с жените и аз ти го гарантирам. Така че давай, прочети още веднъж тези съвети и отивай на лов.

Редакция:

Тази публикация е спонсорирана от лубриканта Deeper!